30 September 2010

Amigurumi for Sale....!!

kakak nak kawin, dia mintak 10 amigurumi untuk bagi kat kawan-kawan dia-yg special la sket...

ni antaranya..


yang lain tak ingat nak amik gambar...! =p sori ye..

** my sister is about to get married. she asked 10 amigurumis to give to some special friends-for door gift. but i only have this one pictures. i forgot to snap the rest..! haha

29 September 2010

Crochet Handphone Pouch

Ni gambar-gambar lama ni.. masa mula mula belajar mengait. cari pattern kat internet. terus mengait bersungguh-sungguh..heheh

**pictures i snapped when i 1st learning d art. quite addicted at that time..hehe
bagi pada ibu
**a present for my mom


trial-tak berapa jadi. simpan je lah nampaknya..
**1st trial-i'm not really satisfied with it and decided to keep it


kakak beli utk bakal husband dia..
**order by my sis-for her future husband =)


insyirah beli-RM5 **special price for 1st customer =)
**insyirah bought it

Crochet Baby Booties & Bag

yang ni ialah 1st trial-of course x jual. x cantik lah.. hehe
**1st trial - of course not for sale. not really beautifully done.. =)


da lama buat kasut ni.. pertengahan tahun ni rasanya..rm10.. kawan makteh beli.. =) thanks teh tlg promote..
**order from my auntie's friend. thanks to Teh for promoting it






yg ni pun kawan makteh beli jgk.. sama-RM10
**another order by Teh's friend..



yang ni masih ada lagi.. belum terjual. saja try buat design baru masa tu..
**this one is still in my closet. i was just excited trying new pattern at that time

the inner look