05 October 2010

Jom Masuk Lucky Draw...!

http://topsyturvymum.blogspot.com/


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Senarai peserta di side bar kanan berserta nombor penyertaan)








5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.







CUN KAN.. APA LAGI.. JOM LA MASUK..! =p


klik je.. http://topsyturvymum.blogspot.com/




28 comments:

  1. Salam..

    link entry ni ke blog TTM jgn lupa ye:)

    ReplyDelete
  2. tu atas ada tu..ok la tu:)

    GOOD LUCK ZIE!:)

    ReplyDelete
  3. tahniah!!....bertuah Roziliana menang LD.. salam kenai ya!!...
    deqlis duk usha2 jer laa hik hik hik..

    ReplyDelete
  4. tahniah menang set corelle tu..
    lucky tol ya..
    hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah.... akak penat scroll nak tengok pemenangnya....dapattengok gambo je le... nak sebijik mug tu bole?

    ReplyDelete
  6. tahniah.. bertuah lah anda.. :)

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  7. tahniah...boleh kongsi heheheheh joking

    ReplyDelete
  8. wow... TAHNIAH... salam kenal dari nani.. :)
    package nye boleh jumpa TTM skali kot yer.. hehehe.. dah tuannye tu dok kat mesia skrg ni.. hahaha.. TAHNIAH skali lagi... mmg berdobar2 nak tengok pemenangnye.. :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah!! Wow comelnyer kasut crochet baby tu semua :)

    ReplyDelete
  10. tQ sume sudi melawat blog saya~ TQ..

    p/s; lenkali kte meriahkan lucky draw lagi ye.................. =)

    ReplyDelete
  11. zie congrats.. boleh la berhari raya haji dgn set corelle tu.. jelez taw.. =D

    ReplyDelete
  12. Tahniah......! & salam kenal

    Dapat set baru tuk letak daging korban raya haji nanti.....

    ReplyDelete
  13. TQ (^-^) raya haji dgn pinggan baru..hmm..good idea. ingt nk simpan je pinggan mangkuk chumel2 itu...

    ReplyDelete
  14. tahniah!tahniah..dik ko masih student apa kata bagi je kat akak corell tu mihaha..gurau jer..nanti boleh simpan, 1st time masak tuk hby guna set nih keke

    ReplyDelete
  15. kak Tie - student pun makan guna pinggan mangkuk jgk... hihi...

    ReplyDelete