28 October 2010

Queck2






gambar Queck2 ni ada je kt dalam laptop. da lama nk upload tapi line slow. baru ni sempat.. lihat lah...

**i have no new crochet thing. this is pictures i took a month ago. it is now faithfully stay with my phone :)

21 October 2010

Amigurumi *New

saja2 buat.. nampak macam cute. hehe..
**it looks cute in pic so i attempted. it's ok - at least to my eyes =p





19 October 2010

Amigurumi - stuffed dolls





percubaan pertama - dapat komen yang menggalakkan dari keluarga hehe.. kami semua jatuh cinta dengan rabbit!
*1st trial - got good comments from my family. all of us adore him! :)

12 October 2010

Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM

click http://hazmanfadzil.com/2010/10/11/saya-nak-detox-foot-pad-dari-hazmanfadzil-com/ to view the entry..

Yeah…. GIVEAWAY untuk bulan OKTOBER….

50 pasang Detox Foot Pad untuk diberikan kepada 50 blogger WANITA sahaja

Caranya mudah sahaja….

Just buat satu post entry khas di blog anda dengan tajuk :-

Saya nak DETOX FOOT PAD dari HAZMANFADZIL.COM dan dalam entry tue

link ke blog saya nie – http://hazmanfadzil.com



Setiap post entry yang telah diupdate sila letakkan link blog anda di ruangan

komen untuk rujukan saya.

50 blogger wanita yang berjaya akan dihubungi melalui email masing2x.

Sungguh MUDAH bukan…. Jangan buang masa – jadilah 50 blogger terawal !!!

real tau ni.. =p pegi terjah http://hazmanfadzil.com/2010/10/11/saya-nak-detox-foot-pad-dari-hazmanfadzil-com/

05 October 2010

Jom Masuk Lucky Draw...!

http://topsyturvymum.blogspot.com/


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Senarai peserta di side bar kanan berserta nombor penyertaan)








5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.







CUN KAN.. APA LAGI.. JOM LA MASUK..! =p


klik je.. http://topsyturvymum.blogspot.com/