10 November 2010

Senarai Semak

Tukang kait akan bercuti dari 15/11/2010 – 12/12/2010. Jadi segala tempahan akan disiapkan semasa cuti selama-lamanya panjang. Berikut ialah senarai tempahan. Sila semak dan jika nama anda tiada dalam senarai, sila beritahu okeh. Jangan merajuk pulak ye. hehe... tQ :)


No.
Nama
Tempahan
Jumlah
Remark
1
kak emy
kasut baby
3
 done - 21/10/2010
2
cik yam
tudung kipas
2
in progress


*bookmark

done
3
kak sofia
set baby; kasut, topi & headband
3
in progress
4
kak farhah
kasut baby sepasang
1
in progress
5
hanun
phone keychain
1

6
ibrati
phone keychain
1

7
k.leh
sheep
1

8
miza makteh
phone keychain
1

9
soleha makteh
phone keychain
1

10
iqi cik yam
pocoyo
1

11
siti
bookmark
20

12
kak emy
set baby; kasut, topi & sarung tangan
6

13
kak Marlina
kasut baby
1



Tukang kait boleh dihubungi di…


1) Emel ; rujuk sidebar blog ye
2) Facebook; id – Roziliana Mat
3) Facebook (kedai); id – Crochet Kak Ngah
4) YM ; id – rozi_liana
5) Ok, cukup la tu...

Nota kaki: Sori semua sebab tunggu lama – exam da nak abes exam yahooo
WIP sampai tiga – kes benang tak cukup la tu ;p

UPDATE : siapa nak barang cepat sampai, hantar NAMA, ALAMAT, NO FON, EMEL ADD kepada saya. Sila berbuat demikian sebelum 14/11/2010 songeh lak tukang kait ni siap bagi due date kan

No comments:

Post a Comment