30 December 2010

Cenderahati dari bloggers lain

ni benda-benda yang sepatutnya da lama upload tapi sebab laptopku demam, maka proses upload gambar pun lambat...
 set percubaan detox. terima kasih kepada bro fadzil dari hazmanfadzil.comhttp://hazmanfadzil.com/2010/10/22/detox-foot-pad-blogger-wanita-on-the-way/
 
 ni plak cenderamata dari China.. hehe. TQ bro edy dari danielzaidi.blogspot.comhttp://danielzaidi.blogspot.com/
 yang ni plak tade kena mengena dengan tajuk.hehe.. ni offer letter sambung syariah double degree kat UIA..

last sekali, benang yang dibeli dari Turki sampai masa cuti ari tu.. excited gila tengok benang cantik.... haha. sikit hari lagi, saya akan upload gambar topi hasil benang ni insyaAllah.. benang lagi satu tu kak Emy order set baby.. ni yang da siap. baru siap sikit pun nak tunjuk.. hehe

 

No comments:

Post a Comment