07 January 2011

GiveAway EdY : Awak Busuk!

da lama tak bw. semalam nampak edy punya GA. macam best jek. jadi, jom join!
klik SINI eh

join GA, macam biasa, ada syarat.. ok, ni syaratnya...

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
memang bagus dia buatkan tajuk untuk GA ni. takyah la peserta pening-pening nak buh tajuk apa, kan?
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
ok. banner da letak. link ke blog pun ada dah..
2. Jadi follower blog ini... hmm tau pasal GA ni pun sebab saya follower awak lah......! hehe
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
Acai ngan Azwa
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni... kejap lagi buat

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011 sekarang ialah 9.12AM, 7/1/2011

perfume idaman.. ohh...!

2 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

    ReplyDelete