03 April 2011

BLOG-WALKING and BLOG-HOPPING

Tak tahu la apa yang best sangat BW tu kan. Tapi, kalau you all blogger tegar, harus laaa selalu BW cari idea, cari kawan blogging and do stuff like that. As for me, I rarely do BW. But if I do, jadi addicted plak. Bahaya tau. Tak ingat dunia, tenggelam dalam dunia maya BLOG.

So, if I were to BW, i'll make sure I've prayed. Ataupun tunggu je bila ABC (Allah bagi cuti) kan senang. BW ni best jugak kadang-kadang tu. Boleh meluaskan pandangan dan 'melihat dunia' ataupun kalau nasib baik, boleh dapat hadiah free ! macam ada sekali tu pegi BW ke Australia, I dapat Corelle you all.. Harus la makcik-makcik yang mengidam Corelle set tu patah hati. (Adus. Bila lak nak snap gambar aku ngan Corelle mahal tu. Sori kak TTM. Asik lupa je!)

Last time ada la pegi melawat lagi kak TTM yang rajin masak tu, dia buat lagi... Ala-ala gores dan menang pulak tu - versi halal ok..! Gila jugak la sekejap pegi view berkali-kali. Last2 tak menang pun sebab tertidur tunggu nombor yang dicari.. Haha tidur 2 jam kot. Harus la terlepas nombor tu cik kak oi...

Tapi gila tak gila sangat la. Dalam seminit tak kurang sepuluh orang view page dia. Meh nak tunjuk sikit.

Jam 1144; 261,604 Total pageviews

seterusnya.. Jam 1159; 261,624 Total pageviews

 Jam 1211; 261,634 Total pageviews

Jam 1224; 261,647 Total pageviews

Jam 1227; 261,652 Total pageviews. Yang ni last sekali. Lepas tu pengsan tak sedarkan diri.

Sedar-sedar je, CIS! Terlepas sudah... Banyak nombor lak tuh.

Anyway, nombor best tu ialah 265,000 dan 265,265.
Yela. Hadiah dia bukan cikai-cikai tau.. Tengok ni

sampai 2..! Best best lak tu. So takpe la kalo gile sekejap view page kak TTM ni <--boleh pakai ke excuse I ni ;p Terliur tengok segala macam bread dessert nasi kat blog tu! Akhirnya, lepas tersedar dari mimpi yang tak berapa panjang tu, tengok2 isk.. terlepas sudah dua-dua nombor keramat tu. Haish sabor je la..

apesal lak entry ni da bunyi cam kak TTM kekdahnyer...

No comments:

Post a Comment